Uitvaartbus
Mercedes Sprinter

Uitvaartbus 16 Persoons

Uitvaartbus 16 Persoons

Uuitvaartbus 16 personen

Mercedes uitvaartbus

Deze zwarte bus is voorzien van:

Privacyglas
Multimedia mogelijkheden
16 Personen
Plaats voor de uitvaartkist

Uitvaartbus 16 personen
uitvaartbus binnenkant
Uitvaartbus binnenkant
Uuitvaartbus 16 personen
uitvaartbus binnenkant
Uitvaartbus binnenkant

Omschrijving

Uitvaartbus Nederland verzorgt het vervoer met een luxe uitvaartbus 16 persoons. Uw dierbare gaat in deze uitvaartbus samen met nabestaanden mee. Direct naast de kist is ruimte voor 4 nabestaanden, die dicht bij de overledene kunnen zitten. Op de kist en achterin de bus is plaats voor de bloemstukken.

Deze zwarte Mercedes Sprinter is voorzien van privacy glas. De bus heeft een lage instap, zo is de uitvaartbus voor iedereen toegankelijk.  Ook een kinderstoel kan geplaatst worden.

Om de rit persoonlijker te maken is heel veel mogelijk, misschien wel meer dan u denkt. In de uitvaartbus kan een usb-stick of streaming de door u gekozen muziek afspelen. De uitvaartbus beschikt over twee LCD-schermen waar u foto’s of filmpjes op kan laten afspelen. Tijdens de rit kunnen er, op aanvraag, warme of koude dranken, een lunch of een borrel met borrelplankje geserveerd worden. Hier vindt u een voorbeeld van onze extra service mogelijkheden.  Alles is mogelijk, wij gaan graag in overleg om  tegemoet te komen aan uw wensen.                   . .

Print Friendly, PDF & Email

Beschikbaarheid Uitvaartbus

Beschikbaar
Ochtend
Middag
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Uuitvaartbus 16 personen

Volgbussen

Bij Uitvaartbus Nederland kunt u terecht voor diverse soorten uitvaartvervoer. De overledene gaat samen op weg in één van onze uitvaartbussen met maximaal 16 naasten. De rouwauto voor 2 tot 4 personen kan aanvullend gereserveerd worden. Voor meer personen bieden wij de Mercedes V klasse voor 7 personen aan. Ook de Mercedes Sprinter 22 personen behoort tot de mogelijkheden als volgbus. De Mercedes Sprinter rolstoelbus is op aanvraag te reserveren..  .  .  

uitvaartbus nederland volgauto 3 persoons