Volgauto
Mercedes E Klasse

Volgauto 3 Persoons

Volgauto 3 persoons

Mercedes Volgauto

Deze zwarte auto is voorzien van:

Privacyglas
Multimedia mogelijkheden
3 persoons

Omschrijving

Indien de uitvaartbus te weinig plaats biedt aan alle dierbaren, is er de mogelijkheid om een extra volgauto te huren. De zwarte Mercedes E klasse biedt plaats aan 3 personen. Door middel van de radio met bluetooth kan u uw eigen muziek streamen. Dit maakt de reis meer persoonlijk.

Voorzien van privacy glas, lederen bekleding en airco.

Door de lage instap is deze Mercedes E klasse voor iedereen toegankelijk. Door de ruime achterbak kan een rollator of opvouwbare rolstoel mee. Ook een kinderstoel kan in deze E klasse met gemak geplaatst worden.

Om de rit persoonlijker te maken is heel veel mogelijk, misschien wel meer dan u denkt. In de uitvaartbus of volgbus kan een usb-stick of streaming de door u gekozen muziek afspelen. De uitvaartbus beschikt over twee LCD-schermen waar u foto’s of filmpjes op kan laten afspelen. Tijdens de rit kan er koffie, thee en wat lekkers, een lunch of een borrel met borrelplankje geserveerd worden. Hier vindt u een voorbeeld van onze extra service mogelijkheden.  Alles is mogelijk, wij gaan graag in overleg om  tegemoet te komen aan uw wensen.  

Print Friendly, PDF & Email

Beschikbaarheid Volgauto 3 persoons

Beschikbaar
Ochtend
Middag
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volgbussen

Bij Uitvaartbus Nederland kunt u terecht voor diverse soorten uitvaartvervoer. De overledene gaat samen op weg in één van onze uitvaartbussen met maximaal 16 naasten. De rouwauto voor 2 tot 4 personen kan aanvullend gereserveerd worden. Voor meer personen bieden wij de Mercedes V klasse voor 7 personen aan. Ook de Mercedes Sprinter 22 personen behoort tot de mogelijkheden als volgbus. De Mercedes Sprinter rolstoelbus is op aanvraag te reserveren. 

uitvaartbus nederland volgauto 3 persoons