Volgbus
Mercedes Sprinter

Volgbus 16 Persoons

Volgbus 16 persoons

Mercedes Volgbus

Deze zwarte Mercedes Sprinter bus is voorzien van:

Privacyglas
Multimedia mogelijkheden
16 Persoonsbus
Tafels

Omschrijving

Indien de uitvaartbus te weinig plaats biedt aan alle dierbaren, is er de mogelijkheid om een extra volgbus te huren. De zwarte Mercedes Sprinter biedt plaats aan 16 personen. Door middel van de radio met bluetooth kan u uw eigen muziek streamen. Dit maakt de reis meer persoonlijk.

Door de lage instap is deze Mercedes Sprinter voor iedereen toegankelijk, voorzien van privacy glas, lederen bekleding en airco. Door de ruime achterbak kan een rollator of opvouwbare rolstoel mee. Ook een kinderstoel kan in deze Sprinter met gemak geplaatst worden.

Om de rit persoonlijker te maken is heel veel mogelijk, misschien wel meer dan u denkt. In de uitvaartbus of volgbus kan via een usb-stick of streaming de door u gekozen muziek worden afgespeeld. De uitvaartbus beschikt over twee LCD-schermen waar u foto’s of filmpjes op kan laten afspelen. Tijdens de rit kunnen er, op aanvraag, warme of koude dranken, een lunch of een borrel met borrelplankje geserveerd worden.

Hier vindt u een voorbeeld van onze extra service mogelijkheden.  Alles is mogelijk, wij gaan graag in overleg om  tegemoet te komen aan uw wensen.

Print Friendly, PDF & Email

Beschikbaarheid Volgbus 16 persoons

Beschikbaar
Ochtend
Middag
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volgbussen

Bij Uitvaartbus Nederland kunt u terecht voor diverse soorten uitvaartvervoer. De overledene gaat samen op weg in één van onze uitvaartbussen met maximaal 16 naasten. De rouwauto voor 2 tot 4 personen kan aanvullend gereserveerd worden. Voor meer personen bieden wij de Mercedes V klasse voor 7 personen aan. Ook de Mercedes Sprinter 22 personen behoort tot de mogelijkheden als volgbus. De Mercedes Sprinter rolstoelbus is op aanvraag te reserveren..  .  .  

uitvaartbus nederland volgauto 3 persoons