Volgbus
MAN Bus

Volgbus 52 Personen

Volgbus 52 personen

MAN Volgbus

Deze BUS is voorzien van:

Privacyglas
Multimedia mogelijkheden
52 persoons
Luxe lederen bekleding

Omschrijving

Indien de uitvaartbus te weinig plaats biedt aan alle dierbaren, is er de mogelijkheid om een extra volgbus te huren. De donkere MAN VIP Coach biedt plaats aan 52 personen. Door middel van de radio met bluetooth kan u uw eigen muziek en evt beeldmateriaal streamen. Dit maakt de reis meer persoonlijk.

Voorzien van privacy glas, luxe lederen bekleding, koelkast, toilet  en airco.

Door de verstelbare lage instap is deze MAN bus voor iedereen toegankelijk. Door de ruime bagagebak kan een rollator of opvouwbare rolstoel mee. Ook een kinderstoel kan in deze bus met gemak geplaatst worden.

Om de rit persoonlijker te maken is heel veel mogelijk, misschien wel meer dan u denkt. In de uitvaartbus of volgbus kan een usb-stick of streaming de door u gekozen muziek afspelen. De uitvaartbussen en volgbussen beschikken over twee LCD-schermen waar u foto’s of filmpjes op kan laten afspelen. Tijdens de rit kan er koffie, thee en wat lekkers, een lunch of een borrel met borrelplankje geserveerd worden. Hier vindt u een voorbeeld van onze extra service mogelijkheden.  Alles is mogelijk, wij gaan graag in overleg om  tegemoet te komen aan uw wensen.  

Print Friendly, PDF & Email

Beschikbaarheid Volgbus 52 persoons

Beschikbaar
Ochtend
Middag
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volgbussen

Bij Uitvaartbus Nederland kunt u terecht voor diverse soorten uitvaartvervoer. De overledene gaat samen op weg in één van onze uitvaartbussen met maximaal 16 naasten. De rouwauto voor 2 tot 4 personen kan aanvullend gereserveerd worden. Voor meer personen bieden wij de Mercedes V klasse voor 7 personen aan. Ook de Mercedes Sprinter 22 personen behoort tot de mogelijkheden als volgbus. De Mercedes Sprinter rolstoelbus is op aanvraag te reserveren. 

uitvaartbus nederland volgauto 3 persoons