Uitvaartbussen
Nederland

Rouwbus

Rouwbus 16 persoons

Uuitvaartbus 16 personen

Mercedes rouwbus

Deze zwarte Mercedes Sprinter is voorzien van:

Privacyglas
Multimedia mogelijkheden
16 Persoonsbus
Ruimte voor de overledene

Rouwbus

Het verlies van een dierbare is verschrikkelijk, en het regelen van de begrafenis betekent dat je in korte tijd moet nadenken over wat kan aanvoelen als duizenden details. Afspraken maken tijdens het rouwen is moeilijk – Rouwbus (uitvaartbus Nederland) staat klaar om u te helpen met het regelen van transport. Rust en vrede worden vaak bereikt door privacy en stilte. Onze rouwbus bied een intieme setting voor de nabestaanden en overledene.

Onze rouwbus en volbussen staan voor u klaar.  Wij kunnen nabestaande van buiten de stad ophalen en brengen naar de opstap plaats. Wat u ook nodig heeft met betrekking tot het rouwvervoer, wij kunnen u helpen. We bieden alle vervoersdiensten aan om deze zorg uit handen te nemen in deze moeilijke tijd en we werken eraan om te anticiperen op de behoeften van de familie, zodat ze zich kunnen concentreren op het doorbrengen van tijd met uw dierbaren.

Volgbussen

Bij Uitvaartbus Nederland kunt u terecht voor diverse soorten uitvaartvervoer. De overledene gaat samen op weg in één van onze uitvaartbussen met maximaal 16 naasten. De rouwauto voor 2 tot 4 personen kan aanvullend gereserveerd worden. Voor meer personen bieden wij de Mercedes V klasse voor 7 personen aan. Ook de Mercedes Sprinter 22 personen behoort tot de mogelijkheden als volgbus. De Mercedes Sprinter rolstoelbus is op aanvraag te reserveren..  .  .  

uitvaartbus nederland volgauto 3 persoons