Uitvaartbussen
Nederland

 

Uitvaartbus Amsterdam

Mercedes 16 persoons Uitvaartbus

Uuitvaartbus 16 personen

Mercedes uitvaartbus

Deze zwarte Mercedes Sprinter is voorzien van:

Privacyglas
Multimedia mogelijkheden
16 Persoonsbus
Ruimte voor de overledene

Uitvaartbus Amsterdam

Het verlies van een dierbare is vaak verdrietig en moeilijk, gedurende deze periode wilt u zich geen zorgen maken over het vervoer naar de uitvaart van uw dierbare, uzelf of uw gasten.

U bent op de dag van de uitvaart meestal niet in de juiste gemoedstoestand om zelf te rijden of de afstand tussen de locaties zijn ver weg. Als het om uitvaartbus Amsterdam gaat, kunt u vertrouwen op Uitvaartbus Nederland. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten uitvaartbussen.

Onze Uitvaartbus Amsterdam kan in heel Amsterdam komen, dus alle belangrijke plekken waar u samen met de overledene wil bezoeken is voor uitvaartbus Amsterdam geen probleem. Of u nu over de grachten langs tante Sjaan wil of de Westerkerk wil zien, wij zorgen voor een passend afscheid. Met onze multimedia mogelijkheden zijn deze plekken extra te benadrukken. Samen met de familie door Amsterdam om naar de laatste bestemming gebracht te worden. U geeft aan waar u allemaal naar toe wilt en wij verzorgen de route. 

 

Neem contact op met ons kantoor op telefoonnummer op 020 7542562 om de beschikbare opties te bespreken of om één van onze uitvaart​​bus Amsterdam te reserveren.

Onze uitvaartbussen bieden naast de overledene plaats aan 6 tot 16 personen en de volgbussen aan 2 tot 23 personen. In deze moeilijke tijd voor de nabestaanden kunt u er zeker van zijn dat Uitvaartbus Nederland er alles aan zal doen om de laatste reis tot in de puntjes te verzorgen.

Uitvaartbus Amsterdam en de kosten

Het overlijden van een dierbare is een tijd waarin u veel pijn ervaart en het laatste waar u zich zorgen over wilt maken zijn de kosten voor uitvaartbussen. Uitvaartbus-Nederland beschikt over verschillende soorten uitvaartbussen, u kunt via het offerte of reserveringsformulier onze tarieven opvragen. De uitvaartbussen kunnen wij in overleg aanpassen aan uw behoeften en wensen. Een medewerker van Uitvaartbus-Nederland zal hierover met u in gesprek gaan om ervoor te zorgen dat wij met het beschikbare budget aan u wensen kunnen voldoen. Alle uitvaartbussen zijn uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, tv- en audioapparatuur, zodat u tijdens uw rit mooie beelden kunt bekijken of dierbare herinneringen kunt ophalen, als u dat wilt.

Volgbussen

Bij Uitvaartbus Nederland kunt u terecht voor diverse soorten uitvaartvervoer. De overledene gaat samen op weg in één van onze uitvaartbussen met maximaal 16 naasten. De rouwauto voor 2 tot 4 personen kan aanvullend gereserveerd worden. Voor meer personen bieden wij de Mercedes V klasse voor 7 personen aan. Ook de Mercedes Sprinter 22 personen behoort tot de mogelijkheden als volgbus. De Mercedes Sprinter rolstoelbus is op aanvraag te reserveren..  .  .  

uitvaartbus nederland volgauto 3 persoons