Uitvaartbus
Nederland

 

Uitvaartbus Utrecht

Mercedes 16 persoons Uitvaartbus

Uuitvaartbus 16 personen

Mercedes uitvaartbus

Deze zwarte Mercedes Sprinter is voorzien van:

Privacyglas
Multimedia mogelijkheden
16 Persoonsbus
Ruimte voor de overledene

Uitvaartbus Utrecht

Het verlies van een geliefde is vaak een pijnlijke en uitdagende ervaring. Gedurende deze periode wilt u zich geen zorgen maken over het vervoer naar de uitvaartceremonie, noch voor uzelf, noch voor uw gasten.

Op de dag van de uitvaart bent u doorgaans niet in de juiste gemoedstoestand om zelf te rijden, of de afstanden tussen locaties kunnen aanzienlijk zijn. Als het gaat om een uitvaartbus in Utrecht, kunt u vertrouwen op Uitvaartbus Nederland. Wij bieden verschillende soorten uitvaartbussen aan.

Onze uitvaartbus kan door heel Utrecht rijden, waardoor alle belangrijke plekken die u samen met de overledene wilt bezoeken, probleemloos bereikbaar zijn. Of u nu de Domtoren wilt bezoeken of een moment van bezinning zoekt op de Maliebaan, wij zorgen voor een passend afscheid met alle gewenste locaties. Met behulp van onze multimediale mogelijkheden kunnen deze plekken extra worden benadrukt. Samen met uw familie door Utrecht reizen om naar de laatste rustplaats te worden gebracht, waarbij u aangeeft welke plekken u wilt bezoeken, en wij verzorgen de route.

 Neem contact op met ons kantoor op telefoonnummer op 020 7542562 om de beschikbare opties te bespreken of om één van onze uitvaart​​bussen of volgbussen in Utrecht te reserveren.

Onze uitvaartbussen bieden naast de overledene plaats aan 6 tot 16 personen en de volgbussen aan 2 tot 23 personen. In deze moeilijke tijd voor de nabestaanden kunt u er zeker van zijn dat Uitvaartbus Nederland er alles aan zal doen om de laatste reis tot in de puntjes te verzorgen.

Uitvaartbus Utrecht en de kosten

Het overlijden van een dierbare is een tijd waarin u veel pijn ervaart en het laatste waar u zich zorgen over wilt maken zijn de kosten voor uitvaartbussen.

Uitvaartbus-Nederland beschikt over verschillende soorten uitvaartbussen, u kunt via het offerte of reserveringsformulier onze tarieven opvragen. De uitvaartbussen kunnen wij in overleg aanpassen aan uw behoeften en wensen.

Een medewerker van Uitvaartbus-Nederland zal hierover met u in gesprek gaan om ervoor te zorgen dat wij met het beschikbare budget aan u wensen kunnen voldoen.

Alle uitvaartbussen zijn uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, tv- en audioapparatuur, zodat u tijdens uw rit mooie beelden kunt bekijken of dierbare herinneringen kunt ophalen, als u dat wilt.

Volgbussen

Bij Uitvaartbus Nederland kunt u terecht voor diverse soorten uitvaartvervoer. De overledene gaat samen op weg in één van onze uitvaartbussen met maximaal 16 naasten. De rouwauto voor 2 tot 4 personen kan aanvullend gereserveerd worden. Voor meer personen bieden wij de Mercedes V klasse voor 7 personen aan. Ook de Mercedes Sprinter 22 personen behoort tot de mogelijkheden als volgbus. De Mercedes Sprinter rolstoelbus is op aanvraag te reserveren..  .  .  

uitvaartbus nederland volgauto 3 persoons